de SHOWPIET van Sinterklaas

Showpiet!

Tijd voor een feestje, laat je maar gaan. Je voelt het Wow Wow! Sint in het land en we komen eraan.
Mijn verhaal Mijn verhaal
© 2015 Showpiet    Alle rechten voorbehouden.    KvK:17262212        E-mail: kids@showpiet.tv of boekingen@showpiet.tv

Als Showpiet houd ik erg veel van dansen, zingen en

toneelspelen.

Ik hielp Sinterklaas al jaren met heel veel plezier met het paard Amerigo. Ik zong ook vaak liedjes voor Amerigo vlak voor het slapen gaan. De andere Pieten vroegen mij wel eens om ook voor hen te zingen, maar dit vond ik altijd een beetje eng. Optreden voor heel veel mensen is erg spannend. Omdat veel Pieten zeiden dat ik goed kon zingen wilde ik mij opgeven voor talentenjachten, om zo mijn angst te overwinnen. Sinterklaas vond dit gelukkig goed. Zo begon mijn avontuur als Showpiet, want daarvoor was ik één van de Paardenpieten. Mijn avontuur werd vastgelegd met het toneelstuk: De Sinterklaas Droomboot. Deze interactieve show wordt vaak opgevoerd bij scholen en bedrijven, en laat zien hoe ik Showpiet werd.

Vragen

Als je vragen hebt aan mij dan kun je dit mailen via deze pagina: contact. Of je kunt mailen naar kids@showpiet.tv Let wel op! Soms komen mijn antwoorden in jouw ongewenste mail of spambox terecht. Jouw papa, mama, oma of opa weten mijn mail daar vast wel te vinden! Omdat ik veel optreed heb ik ook een manager. Dat klinkt heel belangrijk, maar is nodig om de vragen van alle grote mensen te beantwoorden. Volwassen kunnen hun vragen mailen naar boekingen@showpiet.tv Ook de volwassenen moeten opletten, mails komen helaas regelmatig terecht in de ongewenste mail of spambox.
Showpiets Favoriet Mijn glittercape is een grote favoriet van mij! Ik houd van alles dat glittert. Favoriete dier: Eigenlijk alle dieren, maar ik heb natuurlijk een speciaal plekje voor Amerigo in mijn hart. Favoriete eten: Ik houd van gezond eten, ook eet ik vegetarisch. Als ik gezond eet voel ik me ook gezond. Favoriete sport: Dansen! Grootste blooper: Vlak voor een optreden heb ik weleens mijn hoofd gestoten aan een piano. En toen moest ik nog optreden! Ben je verliefd?: Ja maar ik vertel niet op wie hoor :D Hoe leer je zingen?: Je kunt thuis heel veel oefenen, en als je wat ouder bent kun je aan je papa of mama vragen of je op zangles mag. In de zomervakantie zijn er ook vaak leuke theaterkampen! Kijk eens op www.kunstkampen.nl Kan ik jou ontmoeten?: Dat kan! Kijk bij mijn agenda waar ik optreed. Of vraag even aan je ouders/verzorgers om mij te mailen.

Stond jouw vraag er niet tussen?

Mail dan naar kids@showpiet.tv